Κέντρο Δικτύου Η "καρδιά" των υπηρεσιών πληροφορικής του φροντιστηρίου
Κέντρο Δικτύου

Το κέντρο δικτύου του φροντιστηρίου "Σύγχρονο", δημιουργήθηκε για να εξυπηρετεί τις τεχνολογικές ανάγκες του φροντιστηρίου.

Με την χρήση λογισμικού τελευταίας τεχνολογίας καθώς και αξιόπιστου εξοπλισμού, μπορεί κάθε μαθητής του φροντιστηρίου να έχει πρόσβαση σε μια τεράστια βάση ποιοτικών αρχείων και πολυμέσων, με ταχύτητα, ασφάλεια και ευκολία.

Η παρούσα ιστοσελίδα, καθώς και η πλατφόρμα eClass, φιλοξενούνται στο κέντρο δικτύου. Αυτό σημαίνει αυξημένη ασφάλεια των δεδομένων καθώς ο διακομιστής είναι ιδιόκτητος και χρησιμοποιούνται μέθοδοι κρυπτογράφησης δεδομένων τελευταίας γενιάς. Επίσης, η συντήρηση και ενημέρωση των ιστοχώρων γίνεται απο εμάς πράγμα που σημαίνει ταχύτατη απόκριση σε οτιδήποτε προκύψει.

Επιπλέον, στο Κέντρο Δικτύου, βρίσκεται και το Αρχείο Μαθητών, όπου κάθε μαθητής που πέρασε απο το φροντιστήριο, μπορεί να αναζητηθεί και να προβληθεί απο τους επισκέπτες της ιστοσελίδας.

Τέλος, στην πλατφόρμα eClass υπάρχει τεράστια βάση δεδομένων αρχείων και πολυμέσων για τους μαθητές όλων των τάξεων. Κάθε μαθητής, με την εγγραφή του στο φροντιστήριο λαμβάνει και τα στοιχεία πρόσβασής του στο eClass. Εκεί, έχει πρόσβαση σε ασκήσεις, πολυμέσα, ανακοινώσεις, ενημερώσεις καθώς και μπορεί να επικοινωνήσει σε πραγματικό χρόνο με τους καθηγητές του.

Copyright © 2013-22 Φροντιστήριο "Σύγχρονο" || Κατασκευή ιστοσελίδας: Ντέμος Θ. Δημήτριος